Propers Actes

Del Dll, 06 setembre fins Dg, 19 desembre
Els dijous i els...

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise...

Exposició "L'Àlbum de...

Del Dj, 23 setembre fins Dg, 31 octubre
Feiners, de 9 a 16.30...

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició: "Diàlegs amb el silenci"

Imatge: 
© Josep Xoy
La sala d’exposicions de la seu de Vic del Col·legi d’Arquitectes, acollirà del 2 al 30 de desembre l’exposició “Diàlegs amb el silenci”, de l’arquitecte i fotògraf Josep Xoy.

L’autor ens farà una visita guiada el dia 10 de desembre a les 19 h.

La col·lecció consta d’un conjunt de 3 fotografies per cada idea, amb un total de 36 imatges, totes en format vertical i amb la model asseguda darrera una taula, amb una acció determinada i diferents elements escenogràfics i adequats a la idea que es pretén representar. Les imatges són un seguit de representacions fotogràfiques de diferents preguntes que se’ns poden presentar al llarg de a vida, davant de les quals cada individu pot respondre segons les seves experiències i circumstàncies.

Josep Xoy
Nascut a Berga el 1957, arquitecte de professió i aficionat a la pintura i a la fotografia des de fa anys. A partir de 2009 es fa soci de l’Agrupació Fotogràfica AFTDAO, i és quan comença a dedicar-se amb més intensitat a aquesta disciplina artística.

Guanya el primer premi de la 3a Lliga Catalana de Fotografia de la Federació Catalana de Fotografia, tercer premi al concurs Social de l’AFTDAO any 2011-2012, primer premi al concurs Social de l’AFTDAO any 2013-2014.

Ha realitzat diferents exposicions individuals, a la casa Lluvià de Manresa, a la mostra de Click-Cabrianes, a Sant Feliu de Guíxols, al municipi d’Avià, al Frankfurt Berga i la darrera al País Basc a Eibar. També ha participat en diferents exposicions col·lectives de la seva agrupació fotogràfica AFTDAO a la Biblioteca de Berga, i al Click-Cabrianes a les darreres 4 edicions. És soci de la Federació Catalana de Fotografia amb la distinció del títol d’Excel·lència i soci també de la Confederación Española de Fotografía.
Versió per a imprimirPDF version