Festa d'Arquitectura de Sants-Montjuïc: El comerç d'ahir, d'ara i sempre

Imatge: 
© Ajuntament de Barcelona
Has pensat mai que les botigues són els ulls dels nostres carrers? Al comerç ens trobem amb el veïnat, compartim il·lusions i preocupacions... Les botigues ens donen seguretat, i també donen vida al carrer. Per això, el Grup d'Arquitectes de Sants-Montjuïc vol dedicar la Festa d'Arquitectura al comerç de proximitat i l’artesania de tota la vida, posant en valor la història i la innovació com a repte de futur.

Els comerços de Creu Coberta
Fes un dibuix d’una botiga que recordis de l’eix comercial de Creu Coberta, i envia'ns la imatge a femarquitectura@coac.net. Més endavant, quan puguem celebrar la festa presencial, les imatges recollides formaran part de cada aparador! Ens ajudes a fer memòria?

Per a més informació sobre la Festa d'Arquitectura de Sants-Montjuïc i la proposta d'activitat, clica aquí.

Setmana d'Arquitectura
La Setmana d’Arquitectura 2020, que es durà a terme del 7 al 17 de maig, és una iniciativa promoguda per l'Ajuntament de Barcelona, el COAC i la Fundació Mies van der Rohe, amb la col·laboració de Construmat i ArquinFAD. Enguany, davant la situació d’excepcionalitat que ens ha tocat viure, totes les activitats de la Setmana d’Arquitectura s'han transformat i es duran a terme de manera online. Participa-hi des de casa!
 
Versió per a imprimirPDF version