Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Jornada oberta de preparació de la Setmana d'Arquitectura 2019

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El proper 28 de febrer el Col·legi d'Arquitectes durà a terme una jornada amb els arquitectes i centres docents que s'han inscrit a Arquitectura a les Aules, activitat que es durà a terme durant la Setmana d'Arquitectura 2019 i que pren com a referència el programa educatiu del COAC, l'ArquiEscola.

En el marc de la jornada es faran els apadrinaments entre les escoles i instituts amb els arquitects inscrits, els quals duran a terme activitats perquè els alumnes puguin observar, pensar i fer seguint el fil de l'arquitectura i el seu entorn més immediat. 

Fins a 53 centres docents han sol·licitat participar en aquesta activitat de la Setmana d'Arquitectura, amb un total de 145 grups que realitzaran tallers. Per dur a terme aquestes activitats comptem amb la participació de 72 arquitectes. 

Voleu participar-hi?
Si sou arquitectes o estudiants d'arquitectura i voleu participar duent a terme un taller o xerrada en el marc d'Arquitectura a les Aules, podeu assistir a la jornada per conèixer més detalls de l'activitat i apuntar-vos a través del formulari següent. No cal que tingueu experiència prèvia. 

Plantem somnis per a la Setmana d'Arquitectura
L'acte servirà també per presentar la Festa d'Arquitectura que durà a terme el COAC com a cloenda de la Setmana d'Arquitectura: #Plantem somnis #Fem paisatge. Es tracta d'una plantada d'arbres col·lectiva a la qual està tothom convidat i que també es podrà a seguir a través d'un joc virtual abans, durant i després de l'activitat.


 
Versió per a imprimirPDF version