Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
PATHOLOGY de l’artista Xavier Duarte

Exposició "PATHOLOGY", de l’artista Xavier Duarte

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

La seu de la Delegació del Vallès acull, fins al 19 d’abril, l’exposició fotogràfica PATHOLOGY, en la qual l’artista Xavier Duarte ens proposa un acte de reflexió basat en l’observació i la recerca premeditada de similituds entre l’estudi de les patologies humanes i les constructives. 

Les lesions i defectes que apareixen en els maons, ja sigui per defectes en la cocció, en l’ús d’argiles excessivament plàstiques, l’excés d’hidratació o el mal emmotllament, ens transporten a comparacions amb patologies molt humanes. Complex de superioritat, d’inferioritat, trastorn histriònic, fòbia social, trastorn bipolar, dissociatiu... 

PATHOLOGY és un treball íntim i personal, una invitació a la reflexió i un acostament a l’estudi dels problemes constructius que poden derivar en lesions dels edificis. 

Xavier Duarte va néixer a Barcelona l'any 1972. Amb només 16 anys s'incorporà al món professional com a fotògraf en una empresa tèxtil, encarregant-se del registre gràfic i del muntatge de negatius gegants. Durant la seva carrera ha exposat en l'àmbit nacional i internacional, cada cop enfocant més la seva trajectòria cap a la fotografia artística. 

Veure vídeo de presentació de l'exposició
Versió per a imprimirPDF version