portada del llibre La città nella casa, de Nadia Fava

Presentació del llibre La città nella casa, de Nadia Fava

El dijous 4 de novembre de 2021, a les 16 hores, tindrà lloc a la sala d’actes Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC, la presentació del llibre La città nella casa de Nadia Fava. L’acte que vol obrir una discussió sobre la relació canviant i mútua entre espai públic i privat, entre l'exterior i l'interior durant la pandèmia de la Covid-19, comptarà amb la presència de l'arquitecta Neus Roca Cambra, la psicòloga Gloria Trafach Ricart, coordinadora de l’Hospital de Dia d'adolescents del Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt, i dos estudiants d'arquitectura. 

La città nella casa
La declaració de la pandèmia Covid-19, l'11 de març de 2020, comporta canvis en la percepció i ús de la casa i la ciutat. El llibre intenta indagar en la dinàmica del canvi amb els estudiants d'Urbanisme 1 (2019_2020) convidant-los a un projecte fotogràfic sobre l'exili forçat durant la pandèmia, on la ciutat entra a la casa, la casa canvia de significat i l'inútil esdevé essencial. Les fotografies van acompanyades de textos breus personals, seguint el mètode de recerca proposat per George Perec a "Espècies d'espais".

 

Les fotos i comentaris dels estudiants es revisen i comenten des de perspectives complementàries com l'antropologia, l'arquitectura, l'urbanisme i la psicologia amb la intenció d'explorar perspectives i temors d'un món canviant.

SEGUIMENT DE L'ACTE
Presencialment
Aforament limitat. Activitat gratuïta. Inscripció obligatòria

En línia
Segueix la presentació en temps real a través del canal de Youtube de la Demarcació de Girona del COAC. 

MESURES COVID-19
L’acte complirà totes les mesures d’higiene i seguretat d’acord amb la normativa sanitària vigent.

Versió per a imprimirPDF version