Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Pedalada familiar: del Palau de Pedralbes a la Festa d'Arquitectura

Pedalada familiar: del Palau de Pedralbes a la Festa d'Arquitectura

Imatge: 
Imatge: © Fons F. Català-Roca. Arxiu Històric del COAC - 50è Aniversari
La Setmana d’Arquitectura 2019 arriba al seu punt àlgid amb la Festa d'Arquitectura. L'acte principal serà la Gran Plantada d'Arbres #PlantemSomnis #FemPaisatge al Parc de Collserola, que tanca tots els actes organitzats pel COAC durant aquests deu dies.

Una de les maneres d’arribar a la Festa d’Arquitectura és en bicicleta. El COAC, BICI Cultura BCN i Stand Up for Brompton organitzen una pedalada familiar guidada a través del carril ciclable de Batlle i Roig Arquitectes, que connecta Barcelona amb Esplugues.

Els participants es trobaran just davant de la porta principal del Palau de Pedralbes a l’avinguda Diagonal. La sortida està prevista a les 10 h. S'hi pot arribar en metro, Linia 3 (verda) o en tranvia, Tram Llobregat. En ambdòs casos, parada Palau de Pedralbes.

El traçat són 2,6 quilòmetres. La pedalada finalitza al parc de Collserola, just darrere de l’Hospital Sant Joan de Déu on es farà la gran plantada. El trajecte té una durada aproximada de 30 minuts. El recorregut està pensant per a infants acompanyats dels seus pares i mares. Si cal, es faran grups en funció de les edats i ritmes.


Cal inscripció prèvia. Formulari aquí

Versió per a imprimirPDF version