Festa d'Arquitectura. Taller de pintar pedres

Festa d'Arquitectura. Taller de pintar pedres

Imatge: 
© Flikr

Taller de pintar pedres amb ceres de colors. Aquest és un taller relaxant i alhora creatiu que es durà a terme a l’Hospital Sant Joan de Déu. Els dies previs a la Festa d’Arquitectura els infants i joves hospitalitzats o de l’hospital de dia pintaran les pedres amb dibuixos i escriuran missatges.

El mateix dia de la plantada, aquestes petites obres d’art es portaran al parc de Collserola i es col·locaran envoltant els arbres. D’aquesta manera, s’assegura que l’aigua del reg dels arbres no marxa.

Durant la Festa d’Arquitectura també es farà el taller de pintar pedres amb ceres de colors.

Festa d'Arquitectura

La Setmana d'Arquitectura 2019 arriba al seu punt àlgid amb la Festa d'Arquitectura. L'acte principal serà la Gran Plantada d'Arbres #PlantemSomnis #FemPaisatge, una gran plantació d'arbres autòctons al Parc de Collserola, just als voltants de l'Hospital Sant Joan de Déu, i que tanca tots els actes organitzats pel COAC durant aquests deu dies.

L'activitat és pública i està oberta a tothom que vulgui participar de la plantada i els tallers relacionats amb l'arquitectura i la natura, que es duran a terme de forma paral·lela.

Es recomana anar-hi en transport públic o en bicicleta. Apunta't a la pedalada de la Festa d'Arquitectura.

Amb la col·laboració de: 
 
Versió per a imprimirPDF version