El temps retorna - 500 anys del Renaixement a la Catalunya Nova. Ulldecona

Imatge: 
© Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
L’exposició “EL TEMPS RETORNA – 500 anys del Renaixement a la Catalunya Nova” es pot visitar, del 7 al 19 de gener de 2020, a la Casa de Cultura d’Ulldecona (carrer Major, 56).
Oberta cada dia de 18 a 20h i els diumenges de 12 a 14h.

Es tracta d’una iniciativa del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, l’Escola d’Arquitectura de la URV, i l’Arquebisbat de Tarragona, amb el suport de l’Ajuntament d’Ulldecona, que vol donar a conèixer com es va desenvolupar l’arquitectura renaixentista a casa nostra ara fa tot just 500 anys.

RENAIXEMENT REUTILITZAT

JORNADA, divendres, 17 de gener de 2020

Lloc: Casa de Cultura d’Ulldecona

19.00 h    Presentació a càrrec de l’Alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura Brusca
19.15 h    Xerrada: L’església i el convent dels dominics a l’actualitat, a càrrec de Jaume Antich Balada, Exalcalde d’Ulldecona.
19.45 h    Xerrada: Renaixement Reutilitzat. El cas d’Ulldecona, a càrrec de Xavier Climent Sánchez autor del projecte de Rehabilitació del Convent del Roser.
20.30 h    Comentaris a l’exposició “EL TEMPS RETORNA – 500 anys del Renaixement a la Catalunya Nova”, a càrrec dels ponents.     

Descarrega el targetó

L’exposició mostra un recull dels edificis renaixentistes més rellevants de les nostres comarques i durant el 2019 i 2020 es pot veure en itinerància a Tarragona, a Ulldemolins, La Selva del Camp, Alcover, Ulldecona, Arnes, Horta de S. Joan, Tortosa, Riudoms, Scala Dei, i Torredembarra, per a finalitzar novament a Tarragona al març de 2020.  Tot, amb un cicle de ponències.

Consulta tots els actes de la itinerància aquí.

Amb el suport de:
l'Ajuntament d'Ulldecona

Patrocina:

    REPSOL
    AUTORITAT PORTUÀRIA DE TARRAGONA
    FUNDACIÓ MÚTUA CATALANA


Organitza:

Versió per a imprimirPDF version