Exposició premis AJAC XII

Exposició dels premis AJAC XII - COAC Tarragona

Imatge: 
AJAC
A partir del dilluns 15 de febrer de 2021 la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya acull l’exposició dels Premis AJAC XII, que reuneix els 25 projectes guardonats en la darrera edició dels premis.

La inauguració (virtual) tindrà lloc el dijous 4 de març, on les mateixes autores ens explicaran el disseny i les premisses que van tenir en compte. La inauguració serà l’acte introductori de les Inexperiències, el cicle de conferències que acompanya la itinerància de l’exposició per les diferents demarcacions del COAC.

INEXPERIÈNCIES:
Víctor Bergnes de las Casas, dijous 4/3/21
Estudi Sarquella Torres, dijous 25/03/21

L’exposició està dissenyada i produïda per les guanyadores del concurs convocat en paral·lel als mateixos premis, per les arquitectes Aida Adcock i Íngrid Bru. Sota el nom “Estructures domestiques(ticables)” una sèrie de combinacions i disposicions d’una escala, pinces i cintes composen l’estructura de suport de les propostes guanyadores dels guardons.

PREMIS AJAC. Els Premis de l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya, que enguany celebren els 25 anys de trajectòria, es celebren biennalment des de 1996. Els guardons alternen la convocatòria d’aquests amb un any sencer en què l’agrupació es dedica a fer difusió dels guanyadors mitjançant la publicació de les propostes premiades, una exposició itinerant arreu del territori i les jornades “Inexperiències”, on els equips premiats tenen l’oportunitat d’explicar el seu treball davant el públic i generar debat. Ara per ara, les xerrades d’enguany es preveuen en format online.

Com a novetat en les bases dels guardons d’aquesta darrera edició, s’ha apostat per l’accessibilitat, la sostenibilitat (de la mà d’un premi especial ofert per l’agrupació AUS), i posat en valor els drets laborals dels joves arquitectes.


 logo del coac

 

Versió per a imprimirPDF version