Inexperiències

Inexperiències · Víctor Bergnes de las Casas

Imatge: 
AJAC

El dijous 4 de març de 2021 a les 19.30h tindrà lloc la primera Inexperiència de la Dotzena edició dels Premis AJAC amb Víctor Bergnes de las Casas (de l’estudi Bergnes de las Casas), en un format de conferència online des de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

L’arquitecte ens presentarà el projecte guardonat a la darrera edició dels premis de l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya, l'edifici d'habitatges plurifamiliar situat a l'avinguda passeig Maragall 310, juntament amb altres obres destacades de l’estudi.

En paral·lel i per introduir a l’acte, es celebrarà la inauguració de l’exposició dels Premis a la mateixa demarcació, instal·lada a partir del 15 de febrer. Al final de l’acte es comentaran i respondran les possibles preguntes que s’hagin fet a través del xat del directe.

Cal inscripció prèvia: APUNTA'T AQUÍ

La sessió s'oferirà per streaming mitjançant la plataforma Microsoft Teams. Segueix la sessió en aquest  ENLLAÇ DE CONNEXIÓ EN DIRECTE

Acte realitzat conjuntament ambl’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC) i la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

 + Informació i resolució dels Premis AJAC XII
#ajacINEXPERIÈNCIES
#PremisAJACXII

 logo del coac

 

Versió per a imprimirPDF version