Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Foto de Bruse·les

Exposició: Instantànies de Brussel·les

Imatge: 
© Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
IMPORTANT: A partir del dilluns 16 de març de 2020, l'exposició queda temporalment tancada fins a nou avís, com a conseqüència de la situació que estem vivint en relació al COVID-19.

La Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya et convida a visitar l’exposició "Instantànies de Brussel·les", una mostra fotogràfica que recull 21 instantànies de la capital belga, que es van fer durant el viatge que va organitzar el COAC Tarragona els dies 25, 26 i 27 d'octubre de 2019.  Imatges que copsen espais, moments, trames, detalls i edificis, que conviden a reflexionar sobre la realitat urbana de la ciutat.

L'exposició es pot veure del 18 de novembre de 2019 al 18 de maig de 2020 al Restaurant Barhaus (carrer Sant Llorenç, 20 - 22, Tarragona).

La mostra s'emmarca en el cicle Import Wallonie Bruxelles, una iniciativa que treballa sobre la idea de projectes re-activadors de la ciutat, i que durant aquest any ha organitzat divesres conferències, exposicions i el viatge motiu d'aquesta mostra.


  • logo del coac
Versió per a imprimirPDF version