Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
exposició xii biennal alejandro de la sota

Exposició: XII Biennal Alejandro de la Sota

Imatge: 
© Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Cataluya
L'exposició de la XII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA - MOSTRA D'ARQUITECTURA DE TARRAGONA, es podrà veure del 19 de novembre de 2021 al 28 de gener de 2022 a la Sala d'Exposicions de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya. (Carrer Sant Llorenç, 20-22, Tarragona)
 

A partir del mes de febrer de 2022 l'exposició iniciarà la itinerància per diferents ciutats de la Demarcació de Tarragona.

El mes de febrer, l'exposició es podrà veure en el Centre de Lectura de Reus.

Del 31 de maig al 18 de setembre l'exposició estarà al Molí de les Tres Eres de Cambrils.

Del 14 d'octubre al 13 de novembre la mostra estarà a l'Institut d'Estudis Vallencs de Valls.

Es tracta d'una mostra dels projectes presentats en aquest certamen que té com a objectiu distingir les obres més significatives que s'han construït en el bienni 2019-2020 en l'àmbit territorial de la Demarcació (comarques de l'Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès).

Enguany, de les 55 obres inscrites en aquesta Mostra, el jurat ha decidit seleccionar-ne 23, de les quals 13 han passat a la següent fase com a obres finalistes. Finalment, el jurat ha decidit guardonar 6 obres com a guanyadores i 1 d’elles ha rebut alhora el sisè Premi Alejandro de la Sota.

Aquesta exposició, concebuda com un sistema obert amb capacitat per adoptar diverses geometries i adaptar-se a diferents espais, mostra sis audiovisuals que responen a cadascuna de les categories de la Biennal.

Consulteu les obres seleccionades aquí.
Consulteu les obres guardonades aquí.

#COACTarragona

logo del coac

Versió per a imprimirPDF version