Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Exposició "XIII Biennal Alejandro de la Sota"

Exposició "XIII Biennal Alejandro de la Sota"

Imatge: 
© Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Cataluya
L’exposició de la XIII Biennal Alejandro de la Sota – Mostra d’Arquitectura de Tarragona, es podrà veure del 12 de desembre de 2023 al 19 de gener de 2024 a la Sala d’Exposicions de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. (Carrer Sant Llorenç, 20-22, Tarragona).
 
A partir del mes de febrer de 2024 l’exposició iniciarà la itinerància per diferents ciutats de la Demarcació de Tarragona.
 
Es tracta d’una mostra dels projectes presentats en aquest certamen que té com a objectiu distingir les obres més significatives que s’han construït en el bienni 2021-2022 en l’àmbit territorial de la Demarcació (comarques de l’Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès).
 
Enguany, de les 46 obres inscrites en aquesta Mostra, el jurat ha decidit seleccionar-ne 15, de les quals 9 han passat a la següent fase com a obres finalistes. Finalment, el jurat ha decidit guardonar 6 obres com a guanyadores i 1 d’elles ha rebut alhora el setè Premi Alejandro de la Sota.
 
Aquesta exposició, concebuda com un sistema obert amb capacitat per adoptar diverses geometries i adaptar-se a diferents espais, mostra sis audiovisuals que responen a cadascuna de les categories de la Biennal.
 
Consulteu les obres guardonades aquí.
Consulteu les obres seleccionades aquí.
 
 

#COACTarragona

logo del coac

logo del coac   

Versió per a imprimirPDF version