Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició: IMPORT GENEVA

Imatge: 
© Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Amb l’objectiu de generar sinergies entre l’arquitectura catalana i la de Ginebra, l’exposició IMPORT GENEVA ha seleccionat 20 projectes d’habitatge col·lectiu que són el reflex d’una arquitectura funcional i compromesa amb la realitat social i que fugen de l'arquitectura mediàtica.

Les obres seleccionades han estat construïdes en els últims deu anys per arquitectes menors de 50 anys en aquest ciutat suïssa. L’exposició permet augmentar continguts a través d’enllaços de realitat augmentada amb vídeos via Smartphone o Tablet.

Aquesta mostra també vol donar a conèixer l’arquitectura catalana, per això també inclou un vídeo amb alguns dels projectes d’habitatges més rellevants que s’han construït a la Demarcació de Tarragona en els últims anys.

L’exposició es podrà veure del 29 d’octubre al 23 de desembre de 2015 a la Sala d’exposicions del COAC Tarragona.

Descarrega el targetó.

A més de l’exposició, s’ha programat un cicle de conferències al COAC i un viatge a la ciutat de Ginebra.


VIATGE:


Els dies 6, 7 i 8 de novembre de 2015 podrem visitar la ciutat suïssa de Ginebra. Consulteu el programa del viatge aquí.


CONFERÈNCIES:


Dijous 29 d’octubre de 2015
Francesco della Casa (Arquitecte Cantonal de Ginebra) + Nicola Regusci i Xavier Bustos (directors ccp i autors l’exposició). Més informació aquí.

Dijous 12 de novembre de 2015
Nicolas Monnerat - mpharchitectes (Import Geneva) + Arturo Frediani (Export Barcelona)

Dijous 26 de novembre de 2015
Daniela Liengme (Import Geneva) + Ricard Galiana (Export Barcelona)

Al finalitzar cadascuna de les conferències es farà un sopar-col·loqui amb els conferenciants al restaurant Barhaus. Si esteu interessats en assistir-hi, us podeu adreçar a tarragona@coac.cat. Preu 18€.


Tots els actes compten amb el patrocini de l’empresa TECNOL, una companyia líder en la producció i comercialització de productes tècnics per al manteniment i la construcció.
Versió per a imprimirPDF version