Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

IMPORT GENEVA: Cicle de conferències #01

Imatge: 
Genève. Plan directeur cantonal 2030
Coincidint amb l’exposició IMPORT GENEVA, que es pot veure a la Demarcació de Tarragona del COAC del 29 d’octubre al 23 de desembre de 2015, s’ha programat un cicle de conferències amb l’objectiu de generar sinergies entre l’arquitectura catalana i la de Ginebra.

La primera xerrada es farà en motiu de la inauguració de l’exposició, el dijous 29 d’octubre de 2015 a les 19.30h, i anirà a càrrec de Francesco della Casa (arquitecte cantonal de Ginebra) i Nicola Regusci + Xavier Bustos (directors de Cities Connection Project i autors l’exposició).

Veure programa de l'acte.

«Genève Envie - Plan directeur cantonal 2030»

L'arquitecte Francesco della Casa ens explicarà els grans projectes de creixement de la ciutat a la frontera amb França, amb projectes d’habitatge col·lectiu, i el concurs PAV (Praille Acacias Vernet) com a gran projecte de transformació de la ciutat de Ginebra.

«Connectar ciutats - Connectar arquitectures»
Els arquitectes Xavier Bustos i Nicola Regusci ens parlaran sobre l’experiència de Cities Connection Project i la capacitat de connectar ciutats mitjançant la seva arquitectura.

Al finalitzar la xerrada es farà un sopar-col·loqui amb els conferenciants al restaurant Barhaus. Si esteu interessats en assistir-hi, us podeu adreçar a tarragona@coac.cat. Preu 18€.

Pròximes Conferències:

Dijous 12 de novembre de 2015
Nicolas Monnerat - mpharchitectes (Import Geneva) + Arturo Frediani (Export Barcelona)

Dijous 26 de novembre de 2015
Daniela Liengme (arquitecta de Ginebra) + Ricard Galiana (Export Barcelona)

Versió per a imprimirPDF version