Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
dona llegint llibre

"Fem vida", l'arquitectura per a la salut. Propera jornada del cicle "Les dones fem", al Recinte Modernista de Sant Pau

Imatge: 
© Fons F. Català-Roca. Arxiu Històric del COAC
S'HAN TANCAT LES INSCRIPCIONS, JA QUE L'AFORAMENT ESTÀ COMPLET

El Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC organitza la segona sessió de l'any del cicle "Les dones fem", aquesta vegada "Fem Vida". La jornada tindrà lloc el proper 13 de febrer a les 18 h al Recinte Modernista de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Recupereu el vídeo de la jornada:En aquesta ocasió es parlarà sobre DONA, ARQUITECTURA i SALUT, i es debatrà sobre l'arquitectura per a la salut, el paper de l’arquitectura en la salut i benestar de les persones, i sobre el paper de la dona en la creació d'entorns saludables, tant arquitectònics, laborals, socials o íntims.

La sessió comptarà amb la participació de dues arquitectes especialitzades en arquitectura sanitària: Clara Rius, arquitecta associada d’Estudi PSP Arquitectura; i Raffaella Scorziello, directora de projectes internacionals a Pinearq. També hi intervindran Isabelle Anguelovski, doctora en Urbanisme, professora ICREA i directora del Barcelona Lab for Urban Environmental Justice and Sustainability (BCNUEJ); així com Montserrat Gomà-i-Freixanet, doctora i catedràtica en Psicologia de la personalitat a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

A més, es mostrarà el projecte artístic “Uterus Versalius” de l’artista Amédée Houx Lieu, que reflexiona sobre l’objectivitat de les imatges científiques i els prejudicis de les mentalitats dominants de la societat.

La sessió està coordinada per Ana María Álvarez, arquitecta i responsable de Comunicació de Pinearq; i Montserrat Salvadó, arquitecta i responsable de negocis d’Estudi PSP Arquitectura. Al final de la jornada es brindarà amb una copa de vi, cortesia del Celler Mas Garcia Muret.

Apunteu-vos a la visita guiada
Les persones interessades podran assistir, abans de la sessió, a una visita guiada al Recinte Modernista de Sant Pau, que començarà a les 17 h. Cal reservar plaça.

Cicle de xerrades "Les dones fem"
El cicle organitzat pel Grup Obert de Dones Arquitectes s'emmarca en el punt 7 del decàleg "El nostre clam per l'equitat", de la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial, que estableix que "el Col·legi ha d’implementar paritàriament la visibilització de les dones al món professional".


Amb el suport de:

 
Cicle patrocinat per:

 
Versió per a imprimirPDF version