Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Torna l'Ecumenòpolis i coincideix amb les Jornades Arquitectura Cooperativa

Imatge: 
© Adrià Goula
Primera sessió del 2016 de l'Ecumenòpolis, el cicle de cinema i ciutat del COAC, que aquest any compleix sis anys. Es projectarà el film "Landskating" de Kike Barberá, Sergi Carulla i Oscar Blasco, SCOB, Espanya, 2015. Després de la sessió conversarem amb d'Oscar Blasco i Sergi Carulla (SCOB), arquitectes dels projectes i productors del documental, Kike Barberà, director del documental, Xavier Artal, activista de 9Barris i Ingrid Pujol Rovira, educadora del Kasal de Joves de Roquetes. 

Abans de la projecció de "Landskating" s'emetrà un fragment del documental “Roquetes: Memòries que fan barri” de Laura Villaplana i Jordi Oriola, Barcelona, 2011. Documental que narra el procés d'urbanització del Barri de Roquetes als anys 60, auténtic procés cooperatiu i participatiu.
Enguany, l'Ecumenòpolis arrenca coincidint amb les Jornades d'Arquitectura Cooperativa, que se celebren al COAC els dies 26, 27 i 28 de febrer. Puntualment, aquesta 1a sessió es trasllada a dissabte. Inscriu-te

Una antiga zona de patinatge, un jardí oblidat sota ponts i la reconstrucció d'una pista de skate en un barri obrer són els escenaris en els quals transcorre el documental "Landskating". La narració paral·lela dels processos de construcció de tres nous espais públics a la ciutat de Barcelona explica com territoris abans marginals s'insereixen en el teixit urbà respectant el lloc, la seva memòria, la seva gent i la seva quotidianitat.

Veure cartell de l'acte.

Patrocina:   

 


Col·labora:

Versió per a imprimirPDF version