Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Quaderns n.272: Tècniques cosmètiques

Presentació del Quaderns 272: Tècniques cosmètiques

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El proper 4 de febrer a les 19 h tindrà lloc la presentació del número 272 de la revista Quaderns d’Arquitectura i Urbanisme, que porta per títol Tècniques cosmètiques. L’acte comptarà amb la presència dels arquitectes Pep Avilés i Javier García Germán, i també dels directors del present número, Nuria Casais i Ferran Grau.

La sessió serà on line i es podrà seguir en directe a través de la plataforma Youtube. 
Per seguir la sessió cal inscripció prèvia
Les persones inscrites rebran un correu amb l'enllaç per accedir a la sessió.

Pep Avilés
 és historiador, arquitecte i professor al College of Arts and Architecture de Penn State University. És director i editor de la revista Faktur: Documents & Architecture així com de la traducció al castellà de la publicació de Siegfried Ebeling, El espacio como membrana (1926). La seva recerca acadèmica adreça la influència dels medis en la materialitat de l'arquitectura de postguerra. En col.laboració amb Miranda Esposito, Marc Miller i Laia Celma, va presentar la proposta titulada "Scorched Earth: Ecological Rites and the Architecture of Abandonment," a la Trienal d'Arquitectura de Oslo el 2019

Javier García-Germánn, professor i director del mòdul Energy and Sustainability al Master in Cities and Housing de l’ETSAM  i l’ETH, i professor al HEAD Geneve. Editor del llibre Thermodynamic Interactions (Premi Fad de Pensament i crítica l’any 2018) entre d’altres. Es fundador junt amb Alia García-Germán de l’estudi TAAs.

Nuria Casais és arquitecta per la ETSAC i Doctora per la Accademia di Architettura di Mendrisio (Suissa). Actualment imparteix classes a la Aarhus School of Architecture (Dinamarca). Ha col·laborat amb altres institucions com ESDesign, el BIArch, el Politecnico di Milano o el i2a. 

Ferran Grau és Arquitecte i Doctor per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, ETSAB, on imparteix classes en el Departament de projectes arquitectònics. Ha estat professor convidat a la Azriely School of Architecture a Ottawa, i professor assistent a l’Institut Federal Suís de tecnologia (ETH Zürich).

Nuria Casais i Ferran Grau formen l’estudi GrauCasais, directors del número 272 de la revista Quaderns i del número 22 de la revista AT (Arquitectes de Tarragona). La seva obra Residència ATRIA ha sigut premiada a la XI Bienal Alejandro de la Sota, Premi BAUMIT, i finalista al XIV BEAU.
Versió per a imprimirPDF version