Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
50 anys de l'arxiu històric.

Exposició: "50 anys de l'Arxiu Històric"

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
EXPOSICIÓ PRORROGADA FINS AL 19 DE GENER

El 7 d'octubre, coincidint amb el Dia Mundial de l'Arquitectura i en el marc de la celebració dels 50 anys del nostre l'Arxiu Històric, al COAC inaugurem la mostra "50 anys de l'Arxiu Històric", que es podrà visitar a l'Altell i l'Espai Picasso fins al 5 de gener. 

Es tracta d'una exposició de gran format que reuneix l'obra d'un centenar d'arquitectes,  una oportunitat única per veure juntes les peces més emblemàtiques dels fons que conserva l’Arxiu, a través dels quals s’explica la història de l’arquitectura del nostre país.

Rogent, Domènech i Montaner, Jujol, Masó, Bonet Castellana, Solà-Morales, Higueras, MBM... l’exposició repassarà la trajectòria de prop de 90 arquitectes, des de Fray Bonaventura Monet el 1737, fins als RCR, i exposarà peces úniques com el Diorama del Pla Macià, la Universitat de Barcelona, el Palau de la Música Catalana, el Coliseum, la Ciutat de repòs i vacances de Tarragona, l’Institut Jaume Vicens Vives de Girona, el restaurant Il Giardinetto... entre moltes altres.

Visites comentades a l’exposició
Durant els mesos d’octubre i novembre s’han organitzat visites a l’exposició comentades per l'arxiver del COAC, Andreu Carrascal. És necessària la inscripció prèvia a través dels següents formularis:

· 14 d'octubre a les 16 h (complet)
· 21 d'octubre a les 16 h (complet)
· 28 d'octubre a les 16 h (complet)
· 18 de novembre a les 16 h (complet)
· 2 de desembre a les 16 h (complet)
· 16 de desembre a les 16 h (complet)
· 30 de desembre a les 16 h (complet)

Premi Nacional de Cultura
El 50è aniversari de l'Arxiu coincideix amb el Premi Nacional de Cultura que el COAC ha rebut aquest 2019, un guardó que li ha atorgat el CoNCA per la labor en la reivindicació del valor arquitectònic i patrimonial arreu de Catalunya i, concretament, per la feina de l’Arxiu.

Exposició patrocinada per:

              Logo JUNG        
Amb la col·laboració de:Amb el suport de:

Versió per a imprimirPDF version