Exposició: "Col·leccions COAC. 17 / Josep M. Bosch Aymerich"

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El proper 20 de febrer, a les 19.30 h, s'inaugura a la Delegació de l’Alt Empordà del COAC la dissetena exposició de la sèrie "Col·leccions COAC", dedicada a la figura de l'arquitecte, enginyer i empresari Josep Maria Bosch Aymerich. L’acte comptarà amb la conferència del comissari de l’exposició, Roger Subirà, on repassarà la trajectòria professional de l’arquitecte.

La mostra, que es podrà veure a Figueres fins al 19 de maig, és una selecció de l’exposició que es va poder veure a la seu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya a Barcelona fins al desembre passat. En concret, es mostra l’apartat «oci i turisme» que engloba els projectes de l’Hotel Cap Sa Sal a Begur (1955-1963), el projecte no realitzat del Flotel (hotel flotant) (1978), el Xalet per al Sr. Bloch, i el complex turístic de la Masella. Das i Alp (1965-1967). 

L’exposició dóna a conèixer l’obra de Bosch Aymerich, a través de maquetes, plànols, dibuixos i fotografies procedents del conjunt documental que la Fundació Privada Bosch Aymerich va cedir a l’Arxiu Històric del COAC, per contribuir a situar la seva figura i la seva obra entre el conjunt de l’arquitectura del segle XX al nostre país.

Del 20 de febrer al 19 de maig de 2019

 

Versió per a imprimirPDF version