• 2a edició del Postgrau en Mediació Professional en l'àmbit de l'Arquitectura i l'Urbanisme

  Atenció: Davant l'aplicació de noves restriccions per frenar l'expansió del coronavirus, s'ha decidit ajornar el Postgrau en Mediació Professional, que estava previst iniciar el 10 de novembre de 2020. La previsió és iniciar el curs el 13 d’abril de 2021, pendent de com evolucioni la situació.

  Des de: Dm, 13 abril - Fins: Dm, 23 novembre

 • Curs de càlculs senzills i aspectes constructius bàsics per al projecte d'estructures i fonaments (2a Edició)

  Calcula tu mateix l'estructura dels teus projectes! Apunta't a aquest curs que ofereix la Demarcació de Tarragona els dimarts 12,19,26 de gener i 2,9 de febrer del 2021 de 10h a 14h.

  Des de: Dm, 12 gener - Fins: Dm, 09 febrer

 • Campus Professional On-line: Bioeconomic

  En aquesta Jornada Tècnica On-line del Campus Professional organitzada per Bioeconomic es parlarà sobre la "El BIM clau en certificacions de Construcció Sostenible i Saludable" .

  Día: Dj, 03 desembre De 17 a 18.30 h

 • Jornades Tècniques COAC

  Campus Professional On-line: Bioeconomic

  En aquesta Jornada Tècnica On-line del Campus Professional organitzada per Bioeconomic es parlarà sobre la "Construcció Industrialitzada, Modular, Cicle de Vida + BIM" a través de solucions tècniques, casos pràctics i d'èxit ja aplicats. La jornada està patrocinada per les empreses GEBERIT i SOUDAL.

  Día: Dj, 19 novembre De 17 a 18.30 h

 • Campus Professional On-line: Eurofred

  En aquesta Jornada Tècnica del Campus Professional on-line, EUROFRED parlarà sobre la "Qualitat de l'Aire Interior: generació d'aire pur als espais interiors".L’objectiu de la sessió serà presentar una solució viable, fiable i acreditada per garantir la qualitat de l’ aire interior als edificis, amb la instal.lació de generadors d’ aire pur compatibles amb les necessitats que tenen els arquitectes per optimitzar la gestió

  Día: Dj, 05 novembre De 12 a 13.30 h

 • Cap de Creus.

  Debat 2020: Turisme i Economia

  Després de l’aturada a causa de l’arribada de la Covid-19, el passat 9 d'octubre va tenir lloc el seminari en línia La Represa del Debat 2020, que va posar les bases per celebrar les 3 darreres jornades del Debat 2020. El turisme a les comarques gironines, que tindran lloc entre novembre i desembre.

  Día: Dj, 05 novembre De 10 a 14 hores

 • Màster en Direcció d'Empreses Immobiliàries Innovadores

  Al novembre comença el Màster en Direcció d'Empreses Immobiliàries Innovadores de l'Escola Sert

  El proper 3 de novembre comença la segona edició del Màster en Direcció d'Empreses Immobiliàries Innovadores(MDEI+I) de l'Escola Sert, que pretén establir un nou paradigma en la gestió immobiliària, en el qual les necessitats reals dels ciutadans, de la ciutat i de l'entorn es transformin en desenvolupaments urbanístics i projectes d'edificació amb un alt contingut d'innovació en els models, processos i productes convencionals.

  Des de: Dm, 03 novembre - Fins: Dc, 07 juliol

 • Jornada: Legalitzacions?

  Aquesta jornada vol donar totes les respostes a sobre la pertinència de redactar i tramitar projectes de legalització.

  Día: Dm, 27 octubre De 10 a 14h

 • Elrnat Superilles: urbanisme, paisatge i disseny urbà

  [ACTE AJORNAT] Tanquem el cicle sobre les superilles i el nou model de ciutat parlant de l'urbanisme ecosistèmic

  [ATENCIÓ: ACTE AJORNAT] Davant l'aplicació de noves restriccions encaminades a frenar l'expansió del coronavirus, s'ha decidit ajornar el debat "Urbanisme, paisatge i disseny urbà" del cicle Superilles que estava previst per aquest dimarts 20 d'octubre. Us informarem tan aviat tinguem programada la nova data.

  Día: Dm, 20 octubre a les 17.30 h

Pàgines