• Cicle de formació. Sessió 1: Eines per a la recerca de feina: Currículum i carta

  El Servei d’Ocupació del COAC, en col·laboració amb Barcelona Activa, impulsa un nou cicle de formacions per a l’ocupació de professionals de l’àmbit de l’arquitectura, l’edificació i l’urbanisme. El cicle comptarà amb un total de sis sessions que s’estendran des del juny fins al desembre.

  Día: Dm, 08 juny De 10 a 11 h

 • ortofotomapa de Barcelona, Figueres, Girona i Olot

  Jornada “Equipaments i Renovació Urbana”

  L’Observatori de la Rehabilitació i Renovació Urbana de les Comarques de Girona (ObRE) i la Demarcació de Girona del COAC organitzen el dimarts 25 de maig de 2021, de 9.30 a 13.30 h, la jornada ‘Equipaments i Renovació Urbana’ per parlar sobre com la implantació d'un equipament pot generar la renovació urbana del seu entorn.

  Día: Dm, 25 maig De 9.30 a 13.30 h

 • Edifici tecnològic

  Campus Professional On-line: Bioeconomic

  En aquesta Jornada Tècnica On-line del Campus Professional organitzada per Bioeconomic es parlarà sobre la "Transformació digital. Des del disseny fins a l'operació " .

  Día: Dj, 20 maig De 16.30 a 18h

 • Presentació del projecte Apatacoja - Rehabilitació Reserva Rietvell

  El proper 18 de maig l'AuS organitza una jornada per donar a conèixer, amb la participació de les empreses que hi estan col·laborant, les solucions i sistemes que s’estan aplicant al projecte Apatacoja, un projecte de rehabilitació que els alumnes de l'ETSAV estan duent a terme a la reserva que SEO-Birdlife-Rietvell té al Delta

  Día: Dm, 18 maig de 18:30 a 20:30 h

 • Panoràmica del poble de Cadaqués

  Cicle d’urbanisme i territori. L’estratègia dels sòls d’activitat econòmica a Catalunya: els PDUs gironins

  La tercera sessió del Cicle d’Urbanisme i Territori, que organitza l’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC) i la Demarcació de Girona del COAC amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, estarà dedicada a l’Estratègia dels sòls d’activitat econòmica a Catalunya: els PDUs gironins, i tindrà lloc a través del canal de YouTube de la Demarcació de Girona, el dilluns 17 de

  Día: Dll, 17 maig 18 hores

 • vista de dron de ciutat amb filtre verd

  INCASÒL 40. Debat ciutat inclusiva, reciclar la ciutat

  A mitjans d’aquest segle el 70% de la població mundial viurà en ciutats. Des de l’aparició de les primeres ciutats de l’antiguitat el procés de concentració ha estat imparable. Avui, ja no parlem només de grans ciutats, la Terra s’està convertint en un planeta de megalòpolis. Si vivim majoritàriament en ciutats, el benestar dels éssers humans depèn, en gran mesura, del seu correcte govern i planificació.

  Día: Dc, 12 maig 17.30 h

 • Imatge d'edificis alts

  Webinar "Illes de calor urbà i edificis sostenibles"

  El pròxim 4 de maig, de 9.30 a 12 hores, tindrà lloc el Webinar "Illes de calor urbà i edificis sostenibles", que forma part del cicle de sessions que organitza el Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya dins el projecte EDIFICAT. 

  Día: Dm, 04 maig De 9.30 a 12 hores

 • POUM Vic

  3a sessió sobre el POUM Vic

  La seu de Vic del COAC i els serveis tècnics de l'Ajuntament de Vic organitzen, el dia 28 d'abril a les 18h,  la tercera jornada tècnica sobre el POUM, en la qual s'explicarà la valoració de la implantació del POUM, i el Portal d’Informació Urbanística (PI

  Día: Dc, 28 abril A les 18h

 • Interior d'un menjador (sala d'estar)

  Jornada de Suport Professional: Diàlegs sobre Coliving i Facility Management

  El Grup de Treball de Facility Management del COAC organitza, juntament amb l'Associació Catalana de Facility Management (ACFM), la propera Jornada de Suport Professional, que tindrà lloc el dimecres 21 d’abril a les 18 h.

  Día: Dc, 21 abril 18.00 a 19.00 h

Pàgines