Imatge d'arxiu del Par(king) Day 2019

El COAC aposta per un espai públic més amable al Park(ing) Day 2020

Imatge: 
Imatge d'arxiu del Par(king) Day 2019

El COAC serà present, el proper divendres 18 de setembre, a una nova edició del Park(ing) Day de Barcelona, una iniciativa mundial que se celebra simultàniament a diverses ciutats per reivindicar models urbans més humans.

Gràcies a la col·laboració del Grup d’Arquitectes de l’Eixample, el COAC comptarà amb un espai al Carrer de Casanova 127-133 de Barcelona. Així, mitjançant la disposició d’elements reciclats i reutilitzats es donaran a conèixer idees per contribuir a fer ciutats més sostenibles. L'espai serà visitable entre les 9 h i les 21 h.

Parlarem d’edificis de consum nul, de sistemes i materials per millorar l’aïllament de façanes i mitgeres, de cobertes verdes, així com de mobilitat sostenible, entre altres qüestions.

Park(ing) Day 2020
El Park(ing) Day és un esdeveniment anual on diverses entitats, col·lectius i ciutadania en general transformen de forma temporal places públiques d’aparcament en parcs, jardins i altres formes d’espai públic amb l’objectiu de reivindicar un model de ciutat centrat en les persones i en el medi ambient. A la ciutat de Barcelona hi participen més de 65 entitats, que ocuparan un centenar de places d’aparcament. 

Versió per a imprimirPDF version