Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Itinerància de l'exposició de la IX Biennal Alejandro de la Sota

Imatge: 
© Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Cataluya
L’exposició de la de la IX BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA, que fins a mitjans d'agost del 2015 s'ha pogut visitar a la Demarcació de Tarragona del COAC, inicia  una itinerància per diferents ciutats del Camp de Tarragona.

A partir del 15 de setembre i fins el 15 de novembre de 2015, es podrà veure l'exposició a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació (Carrer del Vent, 6, Reus).

Del 16 de novembre de 2015 al 12 de gener de 2016 es podrà veure al vestíbul de l'Escola d'Arquitectura de Reus (Campus Bellissens).

Del 15 de gener al 26 de febrer de 2016 la mostra estarà al Castell de Falset (Pl. de la Quartera, 1).

Del 3 de març a l'1 d'abril es podrà veure al Pati de Sant Roc de l'Institut d'Estudis Vallencs (Carrer Jaume Huguet, 1,  Valls). 

Del 6 d'abril al 3 de juny es podrà veure a la Demarcació del l'Ebre del COAC (Carrer Berenguer IV, 26, Tortosa). L'acte oficial d'inauguració de l'exposició es farà el dissabte 28 de maig, coincidint amb la visita arquitectònica que es farà a la ciutat de Tortosa.

Del 9 de juny a l'11 de juliol la mostra es podrà veure al Museu Deu del Vendrell (Plaça Nova 6, El Vendrell). L’acte d'inauguració es farà el dijous 9 de juny a les 19.30 h, amb l'assistència de Josep Mercadé Aloy, Regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament del Vendrell, i Eva M. Serramià Rofes, Regidora de Cultura.

Del 8 al 12 d'octubre s'exposarà a la Fira EXPROREUS, Avinguda de Bellissens, 40 de Reus. Horari de d'11 a 21 h.

Es tracta d'una mostra dels projectes presentats en aquest certamen que té com a objectiu distingir les obres més significatives que s'han construït en el bienni 2013-2014 en el seu àmbit territorial (comarques de l'Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès).

Enguany, de les 44 obres inscrites en aquesta Mostra, el jurat ha decidit seleccionar-ne 21, de les quals 12 han passat a la següent fase com a obres finalistes. Finalment, el jurat ha decidit guardonar 5 obres com a guanyadores i 1 d’elles ha rebut alhora el Premi Alejandro de la Sota

Aquesta exposició, concebuda com un sistema obert amb capacitat per adoptar diverses geometries i adaptar-se a diferents espais, mostra sis audiovisuals que responen a cadascuna de les categories de la Biennal.

Consulteu les obres guardonades.
Podeu veure els vídeos de l'exposició aquí.
Versió per a imprimirPDF version