Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Contenidors d'Art: Garcés, De Seta, Bonet

Contenidors d'Art: Garcés, De Seta, Bonet

Imatge: 
© Adrià Goula

La Demarcació de Comarques Centrals del COAC, juntament amb ACVIC. Centre d’Arts Contemporànies, organitzen el cicle de conferències "Contenidors d’art", coordinat per l'arquitecte Ferran Blancafort.

Els actes de commemoració del 10è aniversari d’ACVIC. Centre d’Arts Contemporànies són una bona ocasió per parlar i debatre sobre els llocs de l’art, els contenidors on podem observar, viure i gaudir de les diverses manifestacions artístiques.

A través de tres conferències al voltant de tres espais significatius ens podrem endinsar en la configuració d’arquitectures que creen les atmosferes necessàries perquè el receptor, que és qui tanca el procés artístic, pugui gaudir d’una experiència enriquidora. Tres bons exemples d’arquitectura al servei de l’art.

La propera serà:

Dimecres, 17 de novembre 
MUSEU PICASSO DE BARCELONA, UN FRAGMENT DE CIUTAT 
Estudi Garcés - De Seta - Bonet 
Daria de Seta 20 anys d’experiència professional. Doctora en arquitectura amb una tesi en museografia. Convidada a diverses universitats europees, de 2009 a 2014 va ser professora de projectes a Ginebra (HEAD-HEPIA). Actualment és professora i coordinadora acadèmica de “Disseny d’espais” a Elisava de Barcelona. Jordi Garcés 40 anys d’experiència professional. Professor de projectes a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (de 1974 a 2015). Professor convidat o expert extern, de 1995 a 1996 a l’École Polytechnique Fédérale de Lausanne. Membre de jurat a nombrosos premis i competicions. Enllaç per seguir la conferència en streaming

Versió per a imprimirPDF version