Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Conferència “TRÁNSITOS” Sol89

Imatge: 
© Fernando Alda
El dijous 2 de març a les 19.30 h, tindrà lloc a la Sala d’actes de la Demarcació de Lleida la conferència Tránsitos, a càrrec de l’arquitecta María González García de l’estudi Sol89.

El 2001 l'arquitecta va fundar, conjuntament amb Juanjo López de la Cruz, l’estudi Sol89, des d’on intenten conciliar professió, docència i investigació. Des de 2007 González García és professora de l’Escola d’Arquitectura de Sevilla.

El seu treball professional ha estat recollit per publicacions especialitzades d’Amèrica, Europa i Àsia, i ha rebut múltiples reconeixements nacionals i internacionals, com els premis Ascer, A+, Enor, FAD i Hispalyt a Espanya, i els premis Fassa Bortolo, Wiener Berger, Fritz-Höger, Philippe Rotthier i 40under40 d’Itàlia, Àustria, Alemanya, Bèlgica i EEUU respectivament.

Nominats al Premi Europeu Mies van der Rohe el 2015, han estat seleccionats per formar part de les Biennals d’Espanya el 2014 i 2016 i premiats a la de 2022; de Xile el 2017, del País Basc el 2017 i de Venècia el 2016, formant part del Pavelló espanyol guardonat amb el Lleó d’Or.

Actualment estan construint, juntament amb Woodrocks Architects, els projectes pel Centre del Benestar a Paju, la Marina del Port de Busán i la Biblioteca Metropolitana de Jinju, a Corea del Sud.

Recentment ha guanyat, juntament amb Juanjo López de la Cruz i Ángel Martínez García-Posada, el concurs convocat pel Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana per dirigir la XVI Biennal d’Arquitectura i Urbanisme Espanyola sota el lema “Me-dio Pla-zo”, que proposa reflexionar sobre el valor de l’arquitectura com motor de canvi, assenyalant la seva capacitat, no solament de respondre als requeriments actuals, sinó de percebre i enunciar els reptes futurs del nostre hàbitat i del nostre territori.
 
 
Versió per a imprimirPDF version