Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició: "CurArte"

Imatge: 
© Tino Soriano

La sala d’exposicions de la seu de Vic del Col·legi d’Arquitectes acollirà l’exposició CurArte, del fotògraf Tino Soriano, dins el festival fotogràfic Revela’t

Tino Soriano va prendre les primeres imatges de l’exposició a l’Institut Mental de Barcelona (1990). Durant quatre dècades ha fotografiat l’Univers de la Sanitat, donant prioritat al paper del personal sanitari, la relació amb els pacients i l’empatia, necessària per a la seva curació. El reportatge tanca amb imatges relacionades amb la pandèmia de la Covid (2020). 

Són imatges espontànies, obtingudes en una època en què no hi havia més censura que els límits ètics del fotògraf en el seu desig de documentar un món al qual és difícil accedir com a reporter.

Revela’T és un festival fotogràfic internacional que neix a Vilassar de Dalt el 2013 i es posiciona com a referent internacional en fotografia analògica contemporània. Pretén ser un punt de trobada dels aficionats a la fotografia i en especial dels aficionats de la fotografia analògica.

Versió per a imprimirPDF version