Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

XII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA, A TARRAGONA

Imatge: 
© Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
L’exposició de la XII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA – MOSTRA D’ARQUITECTURA DE TARRAGONA mostra els projectes presentats en aquest certamen que té com a objectiu distingir les obres més significatives que s’han construït en el bienni 2019-2020 en l’àmbit territorial de la Demarcació (comarques de l’Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès).

Es podrà veure del 13 de desembre de 2022 al 13 de gener de 2023, a la sala Sota de la Subdelegació del Govern a Tarragona (Plaça Imperial Tàrraco, 3, Tarragona).

La inauguració d’aquesta exposició itinerant és el dia 16 de desembre de 2022 a les 12 h, amb la intervenció del Subdelegat del Govern a Tarragona i del Víctor Pujol Hugàs, vocal de la junta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

Enguany, de les 55 obres inscrites en aquesta Mostra, el jurat ha decidit seleccionar-ne 23, de les quals 13 han passat a la següent fase com a obres finalistes. Finalment, el jurat ha decidit guardonar 6 obres com a guanyadores i 1 d’elles ha rebut alhora el sisè Premi Alejandro de la Sota.

Aquesta exposició, concebuda com un sistema obert amb capacitat per adoptar diverses geometries i adaptar-se a diferents espais, mostra sis audiovisuals que responen a cadascuna de les categories de la Biennal.

Consulteu les obres seleccionades aquí.
Consulteu les obres guardonades aquí.
 
Versió per a imprimirPDF version