Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

David Bestué i Goig al cicle "Absolutament moder(rr)ns"

Imatge: 
Absolutament moder(rr)ns
El 27 de juny, David Bestué i Goig mostraran la 4a i última de les "Accions a l'altell" que formen part del cicle "Absolutament moder(rr)ns", comissariat per Moisés Puente.

David Bestué (Barcelona, 1980) és artista plàstic. Entre les seves exposicions individuals es troben Aproximación parcial al trabajo de un arquitecto (Sala Montcada, Barcelona, ​​2005 i Arkitekturmuseet Estocolm, 2008), Piedras y poetas (Estrany de la Mota, Barcelona, 2013), Realismo (La Capella, Barcelona, 2014), La España moderna (García Galeria, Madrid, 2015) i ha realitzat residències artístiques a Gasworks (Londres, 2010) i De_sitio (Ciutat de Mèxic, 2013). Col·labora habitualment a El Estado Mental i ha publicat diversos llibres sobre arquitectura com Enric Miralles a izquierda y derecha (Tenov, Barcelona, ​​2010) i Formalismo puro (Tenov, Barcelona, ​​2012). Actualment prepara la publicació d'un llibre sobre la història de l'enginyeria espanyola.

GOIG és una plataforma de producció arquitectònica que busca el delit d’habitar des de l’eco-consciència. GOIG va ser fundat el 2015 per Pol Esteve i Miquel Mariné a cavall entre Barcelona i Londres. Ambdós es dediquen a la docència; Esteve imparteix classes a l'Architectural Association de Londres i Mariné ha impartit classes a la ETSAV, Chelsea College of Art (UAL) i l’IED. Esteve és doctorant a The Barttlet (UCL). El seus treballs han obtingut premis com Miquel Casablanques, LAUS d’Or, Barcelona Producció i FAD de l’opinió. 


Patrocina el cicle:

Versió per a imprimirPDF version