Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Interior Exterior / Inside Outside

Imatge: 
© Michael Moran
El dijous 17 de novembre de 2016 a les 19.30 h s’inaugura l’exposició Interior Exterior / Inside Outside amb una conferència dels arquitectes Eileen Liebman i Fernando Villavecchia.  Al finalitzar la xerrada es farà un sopar-col·loqui  amb els conferenciants al restaurant Barhaus.  Si esteu interessats en assistir-hi, us podeu  adreçar a tarragona@coac.cat.  Preu 18€.

La mostra, que  es podrà visitar fins al 26 de gener de 2017 a la Sala d’Exposicions de la Demarcació de Tarragona del COAC, presenta una selecció dels projectes i obres de l’estudi “Liebman Villavecchia Arquitectos”.

Descarrega el targetó

L’estudi LiebmanVillavecchia va ser fundat l’any 1987 a Barcelona pels arquitectes EileenLiebman (UCLA 1984) i Fernando Villavecchia (ETSAB 1986). L’any 1988 s’incorpora a l’estudi Mireia Comajuncosa (ETSAB 1994) i al 2002 Ana Bracons (ETSAB 2006). Els projectes elaborats i construïts per l’estudi són el resultat d’una col·laboració asimètrica alhora que intensa dels quatre membres.

INTERIOR/EXTERIOR – INSIDE/OUTSIDE és una revisió d’aquests projectes i la seva atenció envers dos temes: la qualitat de l’espai interior i la relació entre aquest i l’espai exterior immediat.

www.liebmanvillavecchia.com


 
Amb el suport de:    R Romero Fusters - Alberch

Versió per a imprimirPDF version