Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Patrimoni Arquitectònic educatiu.

XLII Curset de Patrimoni de l'AADIPA

Imatge: 
© AADIPA
Des de fa 41 anys, l'Agrupació per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya organitza el Curset: Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic. Es tracta d'unes de les jornades d'estudi del patrimoni arquitectònic de major trajectòria d'Europa, i que han aconseguit un gran prestigi i projecció.

Aquest any, del 12 al 15 de desembre, es celebrarà la XLII edició, amb el títol "Patrimoni arquitectònic educatiu. La restauració i intervenció en els espais d'aprenentatge històrics. Reptes i oportunitats". L'objectiu d'aquesta edició és generar un debat i reflexió sobre la necessària posta en valor d'aquest tipus de patrimoni: edificis escolars i universitaris, des de la seva relació amb la ciutat fins als espais interiors, a nivell local i internacional. Les jornades busquen, per una banda, entendre com els processos de transformació (o inclús d'abandonament) a què es troben sotmesos han influït en els seus valors i, per l'altra, analitzar casos de restauració i intervenció en els que han esdevingut un valor pedagògic actiu.

Per aconseguir aquests objectius, tindrem l'aportació d'especialistes tant d'àmbit local i nacional com internacional, que pertanyen a diferents camps professionals relacionats amb la temàtica.

Més informació i inscripcions
Versió per a imprimirPDF version